اطلاعیه در زمینه انتخاب واحد نیمسال اول 1400-1399

اطلاعیه مهم:

ثبت نام و انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 1400-1399 به صورت مجازی از تاریخ 99/6/10 تا 99/6/12 و بر اساس زمانبندی مشخص شده در سیستم گلستان انجام خواهد شد. لطفا به موارد زیر توجه فرمائید.

-         موارد مربوط به انتخاب واحد صرفا به صورت الکترونیکی (مجازی) انجام خواهد شد. از تردد و مراجعه حضوری به دانشکده خودداری فرمائید.

-         در صورت عدم تعیین واحد در زمان مقرر، بر اساس قوانین آموزشی اقدام خواهد شد و بروز مشکلات آموزشی بر عهده دانشجوست.

-         مشکلات و یا تقاضاهای خود در زمینه تعیین واحد را از طریق ارسال ایمیل به آدرس ایمیل دانشکده (physics@kntu.ac.ir) پیگیری نمایید.

-         در ایمیل ارسالی حتما موارد به صورت زیر قید گردد.

1- نام و نام خانوادگی

2- شماره دانشجویی

3- مقطع تحصیلی

4- مشکل یا تقاضا

-         مشکلات و یا تقاضاهایی که به مجموعه‌ای از دانشجویان مربوط می‌باشد را از طریق نمایندگان هر ورودی پیگیری نمایید.

دانشجویان نسبت به تسویه حساب مالی خود در سیستم گلستان قبل از ثبت نام اقدام نمایند در غیر این‌صورت اجازه ثبت نام نخواهند داشت
1399/06/04