چاپ ترجمه کتاب ترمودینامیک کالن

ترجمه کتاب ترمودینامیک کالن توسط دکتر هادی هدایتی، عضو هیات علمی دانشکده فیزیک، به چاپ رسید.

کتاب ترمودینامیک کالن پراستنادترین کتاب فیزیک ترمودینامیک دنیا است. در این کتاب با استفاده از چهار اصل موضوع اولیه، تمامی ساختار ترمودینامیک تعادلی به‌خوبی بنا می‌شود. در این کتاب بیشتر تأکید بر فراگیری مفاهیم و بنیادهای ترمودینامیک است تا کاربرد آن‌ها. به‌خصوص برای فراگیری مکانیک آماری درک مفاهیم بنیادی ترمودینامیک به این شیوه بسیار مفید و ضروری است. به‌این‌ترتیب کتاب حاضر بیشتر قابل‌استفاده‌ی گرایش‌های مختلف علوم پایه است که بر درک مفاهیم بیش از کاربردها تأکید دارند. البته در این کتاب تعداد قابل‌توجهی مثال حل‌شده و تمرین نیز وجود دارد که مطالعه این کتاب را برای گرایش‌های مهندسی نیز مناسب می‌سازد.

در ترجمه این کتاب نیز دقت و وسواس زیادی به خرج داده‌شده است. علاوه بر آن روابط و فرمول‌ها نیز بارها بررسی‌شده‌اند تا آن‌که تا حد امکان از خطاهای احتمالی اجتناب شود.

لینک کتاب در انتشارات دانشگاه:  http://press.kntu.ac.ir/book_400329.html

1399/07/09