1400/04/29
کسب رتبه علمی مجله RPE

مجله Radiation Physics and Engineering (RPE) که توسط گروه هسته‌‌ای دانشکده فیزیک دانشگاه صنعتی خواجه نصیرالدین طوسی و با همکاری انجمن هستهای ایران چاپ مقالات خود را از زمستان 1398آغاز نموده است، در آخرین رتبهبندی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، ضمن قرارگیری در فهرست مجلات دارای اعتبار علمی وزارت عتف، از بین رتبه-های (الف، ب، ج و د) موفق به کسب رتبه ب گردید.

مجله RPE با مجوز انتشار رسمی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و دارا بودن نمایه‌‌های DOAJ، Google Scholar، SID، RICeST، Magiran و CIVILIKA آماده دریافت مقالات پژوهشگران در زمینه اهداف مرتبط با مجله است. مقالات در مجله RPE به‌‌صورت دسترسی آزاد بوده و در صورت پذیرفته شدن، به‌‌صورت رایگان به چاپ خواهند رسید.  مجله به صورت فصلنامه و به زبان انگلیسی منتشر می‌‌شود و وضعیت مقالات در بازه زمانی کمتر از 2 ماه از زمان ورود به فرآیند داوری، مشخص خواهد شد.

اطلاعات تکمیلی در خصوص موضوعات مرتبط با نشریه و ارسال مقالات در وبگاه مجله به آدرس rpe.kntu.ac.ir در دسترس می‌‌باشد.