برگزاری دوره های آموزشی آف لاین

به استحضار می رساند مرکز هدایت شغلی و کاریابی تخصصی دانشگاه، دوره های آموزشی زیر را به صورت آف لاین برگزار می کند:

· برنامه نویسی مقدماتی Python

· مهارت های هفتگانه ICDL

· رزومه نویسی و مصاحبه شغلی

فیلم های آموزشی مربوط به دوره های مذکور به صورت رایگان در سامانه مرکز هدایت شغلی و کاریابی دنشگاه قابل دسترسی است. دانشجویان و دانش آموختگان متقاضی شرکت در دوره ها، به لینک زیر مراجعه فرمایند:

توضیحات نحوه استفاده از فیلم های آموزشی

پس از ورود به سامانه، با کلیک بر روی «ثبت نام» وارد صفحه جدیدی می شوید. بعد از کلیک بر روی «ثبت نام در دوره» و ثبت اطلاعات فردی، امکان استفاده از فیلم های آموزشی فراهم می شود.به این صورت که با کلیک بر روی هر فیلم، لینک مربوط به آن در دسترش شما قرار می گیرد. با کپی کردن لینک مذکور در مرورگر، فیلم برای شما نمایش داده می شود.

برای دریافت اطلاعات بیشتر، با خانم قادری کارشناس هدایت شغلی و کاریابی دانشگاه با شماره 02184064438 تماس حاصل فرمایید.
تعداد بازدید:
تاریخ:
1402/11/01
كليه حقوق اين وب سايت متعلق به دانشگاه خواجه نصير الدين طوسي ميباشد.